TROFEUL PAULESTI – CONCURS DE ORIENTARE VIRTUALA – 28/30.11.2020.

CONCURS DE ORIENTARE VIRTUALA. SE POATE JUCA ONLINE, DE ACASA DIN FATA CALCULATORULUI TAU.

DE AICI PUTETI DESCARCA SI VEDEA RASPUNSURILE CORECTE LA INTREBARILE ACESTUI CONCURS.

DE AICI PUTETI DESCARCA SI VEDEA REZULTATELE COMPLECTE ALE ACESTUI CONCURS.

La Nord de satul Cocosesti (comuna Paulesti, Prahova), pe un platou acoperit de o padure de foioase, am instalat un mic traseu de orientare in alergare (lungime 1.800 metri cu 19 posturi de control), pentru a-l folosi la Trofeul Paulesti. Concursul virtual, desfasurat online, este in esenta un formular cu 13 intrebari, referitoare la codurile si descrierea posturilor instalate dealungul unui traseu obligatoriu. Pentru a raspunde corect la aceste intrebari, trebuie sa vedeti toate cele 54 de fotografii (cu harti alaturate de fiecare), cuprinse in galeria de mai jos. Fotografiile sunt facute dealungul traseului obligatoriu incepand de la start spre sosire si au pe jumatate dintre ele posturile instalate. Hartile alaturate fiecarei fotografii, au desenat pe ele traseul parcurs pana atunci, inclusiv locatia si simbolurile fiecarui post de control. Toate aceste fotografii pot fi vizionate de cate ori doriti si cat timp doriti, pentru a putea raspunde corect la formularul cu intrebari care urmeaza dupa ele. Dupa ce dati Click pe prima foto din coltul din stanga sus toate fotografiile se maresc, iar sagetile din lateral va ajuta sa treceti de la una la alta. Iata mai jos fotomontajul cu cele 54 de fotografii, care pot fi vizionate fiecare cat timp doriti, pana treceti la urmatoarea sau la precedenta. La sfarsitul galeriei foto de mai jos, veti gasi si o harta a traseului de concurs cu toate posturile instalate si decrierea lor prin simboluri IOF.

Iata mai jos, formularul cu cele 13 intrebari la care trebuie sa raspundeti in cadrul concursului. Va rog sa treceti corect numele si adresa adresa dvoastra. de email, pentru a putea primi ulterior prin email, rezultatele si raspunsurile concursului. Raspunsurile la 8 dintre intrebari (cele cu mai multe coduri de scris), se scriu in casetele de sub intrebari, cu cifrele codurilor separate prin virgule.

Puteti raspunde de cate ori doriti la formularul de mai sus, dar la calcularea rezultatelor, se va lua in calcul doar primul raspuns trimis. Rezultatele concursului, raspunsurile corecte si analiza criticilor dvoastra. se vor publica in aceasta pagina a websitului, incepand cu data de 01 Decembrie 2020.

%d blogeri au apreciat: