ORIENTARE VIRTUALA – THE BEST OF 2020 18-22 DECEMBRIE 2020

In decursul a 5 zile (18-22 Decembrie 2020), participantii la acest concurs de Orientare Virtuala, vor trebui sa rezolve peste 50 de teste si intrebari, grupate in 4 sectiuni si anume: 1. Foto orientare de precizie. 2. Potrivire si diferente intre harti. 3. Descrierea prin simboluri a posturilor de control. 4. Interpretarea si citirea curbelor de nivel. Copiii cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani, vor participa doar la un concurs mai mic, cu doar 20 de intrebari si teste asemanatoare si vor avea un clasament separat. PenTru cei care nu au mai participat la astfel de concursuri de orientare virtuala, indiferent de varsta, iata mai jos si un mic antrenament.

Concursul cel mare este deschis pentru concurentii M+F cu varste intre 15 si 80 de ani, inclusiv pentru cei la care concursul serveste ca proba teoretica la atestatul de arbitru categoria a 2-a. Acest concurs de Orientare virtuala, va cuprinde 580 de teste si intrebari, impartite in 4 sectiuni cu teme din tehnica citirii hartilor de orientare si a descrierii posturilor de control. Deoarece raspunsurile necesita un pic de atentie si concentrare, ele nu vor fi contratimp si nici obligatoriu sa fie date toate odata in aceeasi zi. Se poate raspunde pe rand la fiecare sectiune de intrebari, chiar in zile diferite, dar respectand intervalul de 18-22.12.2020. Dupa ce trimiteti raspunsurile de la o anumita sectiune de intrebari, va intoarceti in pagina principala a concursului si continuati cu raspunsurile la o alta sectiune. Separat raspunsurile voastre de la fiecare sectiune in parte, ajung la organizator pentru analiza si punctaj. Practic se poate raspunde la intrebarile din fiecare sectiune de mai multe ori, dar atentie se vor lua in considerare doar primele raspunsuri date. Iata mai jos butoanele cu linkurile la fiecare sectiune de intrebari:

Cum se puncteaza si face clasamentul. Fiecare dintre intrebarile acestui concurs au cate 3-4 raspunsuri posibile, dar atentie numai unul dintre ele este cel corect, cel marcat de dvoastra. prin radiobuton. Nu uitati la sfarsitul fiecarui formular cu intrebari sa apasati pe butonul TRIMITETI, pentru ca raspunsurile voastre sa ajunga la organizator, pentru analiza si punctare. Pentru fiecare raspuns corect se primesc cate 10 puncte, 0 puncte pentru un raspuns gresit. Clasamentul final al concursului se intocmeste prin adunarea punctelor obtinute din fiecare sectiune, pana la sfarsitul zilei de 22.12.2020. Repet, pentru fiecare concurent se iau in considerare numai primele rezultatele trimise pentru fiecare sectiune. Candidatii pentru atestatul de arbitru categoria a 2-a, trebuie sa obtina un minim de 460 de puncte in total (80% din maximul de 580 puncte). Rezultatele complecte ale concursului, se vor afisa pe acest website, incepand cu data de 19.12.2020 si se vor actualiza zilnic. Raspunsurile corecte la toate intrebarile si analiza lor, se vor afisa pe website, dupa data de 22.12.2020.

IATA MAI JOS RASPUNSURILE CORECTE DE LA DIFERITELE SECTIUNI CU INTREBARI ALE CONCURSULUI VIRTUAL DE ORIENTARE THE BEST OF 2020.

%d blogeri au apreciat: