CUPA DE IARNA – ORIENTARE VIRTUALA

CONCURS DE ORIENTARE IN ALERGARE, VIRTUAL, DE ACASA DIN FATA CALCULATORULUI PERSONAL.PE HARTA COCORASTI MISLI – VALEA SEACA, CARTOGRAFIE 2020 DR. N. STROESCU. FOTOGRAFII REALE DE PE UN TRASEU CU 14 POSTURI INSTALATE, FIECARE POST FIIND DIFERIT CA REPER SI DESCRIERE DE CATRE CELELALTE POSTURI. CONCURSUL VIRTUAL, ESTE FORMAT DINTR-UN FORMULAR CU 14 INTREBARI, LEGATE DE CORESPONDENTA DINTRE FIECARE POST DE PE HARTA SI IMAGINILE DIN FOTOGALERIE. POSTURILE DE PE HARTA SUNT NUMEROTATE DE LA 1 LA 14, IN ORDINE DE LA START LA SOSIRE SI NU AU ALTE CODURI NUMERICE. FOTOGRAFIILE SUNT SI ELE NUMEROTATE DE LA 1 LA 14, DAR ACESTE NUMERE NU CORESPUND CU CELE DE LA POSTURI (CU EXCEPTIA A 3 CAZURI). ALTE 14 INTREBARI SUNT DESPRE DESCRIEREA PRIN SIMBOLURI IOF, A FIECARUI POST DE CONTROL IN PARTE. DUPA ACESTE 28 DE INTREBARI ALE CONCURSULUI DE ORIENTARE IN ALERGARE VIRTUALA, URMEAZA UN MIC TEST DE ORIENTARE PE SCHIURI, COMPUS DIN 5 INTREBARI SI O HARTA VIRTUALA DE ORIENTARE PE SCHIURI.

HARTA COCORASTI MISLI – VALEA SEACA CU TRASEUL DE CONCURS CUPA DE IARNA.

DE AICI INCEPE FORMULARUL DE CONCURS CU 33 DE INTREBARI IN TOTAL. INAINTE DE A RASPUNDE LA INTREBARI, STUDIATI CU ATENTIE HARTA DE CONCURS SI FOTOGALERIA CU IMAGINI, PENTRU A STABILI PRECIS CORESPONDENTA DINTRE FIECARE POST DE PE HARTA SI FOTOGRAFIA CORESPUNZATOARE POSTULUI. FIECARE RASPUNS CORECT ESTE NOTAT CU CATE 10 PUNCTE, DECI MAXIM POSIBIL DE REALIZAT 330 PUNCTE.

VA MULTUMESC PENTRU PARTICIPAREA LA ACEST CONCURS VIRTUAL SI RASPUNSURILE TRIMISE. IN DECURS DE 24 DE ORE DE LA TRIMITEREA RASPUNSURILOR DVOASTRA. VETI PRIMI PE ADRESA DE EMAIL A DVOSTRA. CONFIRMAREA SI ANALIZA REZULTATELOR, INCLUSIV UN FISIER PDF CU TOATE RASPUNSURILE CORECTE.

%d blogeri au apreciat: